Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Behandlingsmål:

I samarbeid med deg setter vi opp behandlingsmålene, en plan for hvordan målene kan nås, og identifiserer hva det er viktig at du selv tar tak i. Ved diabetes er det i stor grad du selv som sitter med nøkkelen til egenkontroll. Målet er at du blir mest mulig selvhjulpen. 

Vi kan hjelpe deg med kunnskap, men for å lykkes er det du selv som må gjøre bruk av kunnskapen i det daglige. Vi vektlegger derfor i stor grad undervisning, motivasjon og mestring.

Tverrfaglig behandlingsteam:

Vårt team består av legespesialister, spesialsykepleiere, kliniske ernæringsfysiologer, psykolog og psykiatrispesialist.

Tverrfaglig tilnærming er viktig for å kunne forstå hver enkelt pasient best mulig, for dermed å kunne tilby en mer helhetlig og effektiv behandling.

Senteret arbeider etter gjeldene anbefalinger og retningslinjer for rutineundersøkelser av blod- og urinprøver, undersøkelse av føtter og øyebunn (foretar diabetes retinopati-screening), og henviser til spesialist eller nødvendige undersøkelser ved behov.

Pris / betaling:

Vi følger det offentlige takstsystemet for egenandeler og frikort. HbA1c-prøven koster kr 99.  

Vi tar kun i mot betaling med kort eller Vipps (#609147) i poliklinikken.

Ved e-konsultasjon (telefon eller video) vil du motta SMS fra ConvenePay dagen etter din konsultasjon. Du vil da i tidsrommet kl. 08:00-21:00 (hverdager) og kl. 10:00 – 15:00 (lørdager) motta en SMS med din personlige betalingslenke og kode (fire siffer). SMS-en sendes ikke på søndager og helligdager.
Velg den betalingsmetoden som passer deg best, Visa, MasterCard, «Betal senere» eller Vipps. Velger du «Betal senere» sendes det ut en faktura fra Convene på vegne av klinikken. Når konsultasjonen er betalt tilbys du å få kvitteringen sendt på e-post.
Om du ikke rekker tidsfristen på 48 timer sender Convene ut en faktura på vegne av klinikken. Fakturaen sendes enten elektronisk, eller til folkeregistrert adresse
Les mer om mobilbetaling her: https://www.convene.no/privat/ofte-stilte-sporsmal/#betale-med-mobilen

Pasienttransport / tolketjeneste: 

Har du behov for pasienttransport eller tolketjeneste, legger vi til rette for det.

Vi har rullestolrampe, HC-parkering og eget HC-toalett, dersom du har behov for det.

Reiseregningsskjema:

Dersom du har behov for støtte til dekning av reiseutgifter i forbindelse med behandlingen, kan du få reiseregningsskjema av oss. Du kan også laste ned skjemaet på denne linken: https://helsenorge.no/rettigheter/pasientreiser/sok-om-reisedekning/papirskjema

 Dagligstuen / venterom. Foto: Benjamin A. Ward

Dagligstuen / venterommet tilbyr gratis kaffe, te, saft og kjeks. Foto: Benjamin A. Ward

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn