Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Behandlingsmål:

I samarbeid med deg setter vi opp behandlingsmålene, en plan for hvordan målene kan nås, og identifiserer hva det er viktig at du selv tar tak i. Ved diabetes er det i stor grad du selv som sitter med nøkkelen til egenkontroll. Målet er at du blir mest mulig selvhjulpen. 

Vi kan hjelpe deg med kunnskap, men for å lykkes er det du selv som må gjøre bruk av kunnskapen i det daglige. Vi vektlegger derfor i stor grad undervisning, motivasjon og mestring.

Tverrfaglig behandlingsteam:

Vårt team består av legespesialister, spesialsykepleiere, kliniske ernæringsfysiologer, psykolog og psykiatrispesialist.

Tverrfaglig tilnærming er viktig for å kunne forstå hver enkelt pasient best mulig, for dermed å kunne tilby en mer helhetlig og effektiv behandling.

Senteret arbeider etter gjeldene anbefalinger og retningslinjer for rutineundersøkelser av blod- og urinprøver, undersøkelse av føtter og øyebunn, og henviser til spesialist eller nødvendige undersøkelser ved behov.

Pris / betaling:

Vi følger det offentlige takstsystemet for egenandeler og frikort. Egenandel for HbA1c er kr 99. Det er i tillegg egenandel i forbindelse med utprøving av forbruksmateriell, som for eksempel sensor for kontinuerlig glukosemåling. 

Vi tar kun i mot betaling med kort eller Vipps (#609147) i poliklinikken.

Fjernkonsultasjon på telefon, Skype eller Join belastes med egenandel som faktureres på SMS fra Convene Collection AS, hvis du ikke har frikort. Hvis SMS-fakturaen ikke betales innen 24 timer, utstedes automatisk en papirfaktura med fakturagebyr. Du slipper med andre ord fakturagebyret dersom du betaler innen 24 timer. 

Pasienttransport / tolketjeneste: 

Har du behov for pasienttransport eller tolketjeneste, legger vi til rette for det.

Vi har rullestolrampe, HC-parkering og eget HC-toalett, dersom du har behov for det.

Reiseregningsskjema:

Dersom du har behov for støtte til dekning av reiseutgifter i forbindelse med behandlingen, kan du få reiseregningsskjema av oss. Du kan også laste ned skjemaet på denne linken: https://helsenorge.no/rettigheter/pasientreiser/sok-om-reisedekning/papirskjema

 Dagligstuen / venterom. Foto: Benjamin A. Ward

Dagligstuen / venterommet tilbyr gratis kaffe, te, saft og kjeks. Foto: Benjamin A. Ward

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn