Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Behandlingsmål:

I samarbeid med deg setter vi opp behandlingsmålene, en plan for hvordan målene kan nås, og identifiserer hva det er viktig at du selv tar tak i. Ved diabetes er det i stor grad du selv som sitter med nøkkelen til egenkontroll. Målet er at du blir mest mulig selvhjulpen. 

Vi kan hjelpe deg med kunnskap, men for å lykkes er det du selv som må gjøre bruk av kunnskapen i det daglige. Vi vektlegger derfor i stor grad undervisning, motivasjon og mestring.

Tverrfaglig behandlingsteam:

Vårt team består av legespesialister, spesialsykepleiere, kliniske ernæringsfysiologer, psykolog og psykiatrispesialist.

Tverrfaglig tilnærming er viktig for å kunne forstå hver enkelt pasient best mulig, for dermed å kunne tilby en mer helhetlig og effektiv behandling.

Senteret arbeider etter gjeldene anbefalinger og retningslinjer for rutineundersøkelser av blod- og urinprøver, undersøkelse av føtter og øyebunn, og henviser til spesialist eller nødvendige undersøkelser ved behov.

Pris / betaling:

Vi følger det offentlige takstsystemet for egenandeler og frikort. Egenandel for HbA1c er kr 99. Det er i tillegg egenandel i forbindelse med utprøving av forbruksmateriell, som for eksempel sensor for kontinuerlig glukosemåling. 

Vi tar kun i mot betaling med kort eller Vipps (#609147) i poliklinikken.

Egenandel for fjernkonsultasjon (telefon eller Join) har betalingslenke som sendes på SMS fra Convene Collection AS, hvis du ikke har frikort. Det utstedes automatisk en papirfaktura med fakturagebyr hvis betalingslenken ikke benyttes innen 24 timer. Du slipper med andre ord fakturagebyret dersom du betaler innen 24 timer. 

Pasienttransport / tolketjeneste: 

Har du behov for pasienttransport eller tolketjeneste, legger vi til rette for det.

Vi har rullestolrampe, HC-parkering og eget HC-toalett, dersom du har behov for det.

Reiseregningsskjema:

Dersom du har behov for støtte til dekning av reiseutgifter i forbindelse med behandlingen, kan du få reiseregningsskjema av oss. Du kan også laste ned skjemaet på denne linken: https://helsenorge.no/rettigheter/pasientreiser/sok-om-reisedekning/papirskjema

 Dagligstuen / venterom. Foto: Benjamin A. Ward

Dagligstuen / venterommet tilbyr gratis kaffe, te, saft og kjeks. Foto: Benjamin A. Ward

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn