Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Introduksjon

NDS har bred kompetanse og lang erfaring innen type 1-diabetes. Våre tjenester er organisert i tverrfaglige team, og våre ansatte er leger, sykepleiere, psykiater, psykolog og kliniske ernæringsfysiologer, alle med spesialkompetanse innen type 1-diabetes.

Vår visjon er at brukerne skal ha de beste helseutsikter, til tross for sykdommen. For å oppnå dette har vi fokus på best mulig egenkontroll med sykdommen, og at hver enkelt skal få et bedre og tryggere liv gjennom økt forståelse, læring og mestring av sin livssituasjon.

NDS samarbeider tett med den øvrige helsetjenesten og Diabetesforbundet. Norsk Diabetessenter ble opprinnelig bygget som ‘et hjem for sukkersyke barn’, som det het den gang. Senteret er intakt fra 50-tallets utforming og byggemåte, og selv om vi i dag er en moderne poliklinikk har vi lagt vekt på å beholde den opprinnelige, hjemlige atmosfæren. Senteret er omgitt av egen hage.

Styret og ansatte

Flertallet i vårt styre er brukere ved senteret, og brukerne har dermed en viktig rolle i utformingen av senterets visjon og strategier. Øvrige styremedlemmer er ansatte ved senteret.

I tillegg til vår daglige leder, er det ansatt:

Leger med diabetes som spesialitet
Diabetessykepleiere
Klinisk ernæringsfysiolog
Psykologer / Psykiater
Sekretærer
Husøkonom

 

hage 1

hage 2

stue

p plass

 

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn