Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Koronavirus - råd og informasjon

27. mai 2020Informasjon til deg som har time hos oss:

Fra og med 11. mai gjenåpnet senteret med tilbud om vanlige konsultasjoner. Forutsetningen er at du ikke har symptomer på koronasmitte eller er i karantene. Hvis du ikke ønsker å møte får du i stedet tilbud om telefonkonsultasjon. Gi i så fall beskjed. 

Smittevern hos oss: Vi oppfordrer deg som kommer med bil om å vente med å komme inn til du har time, slik at du ikke behøver å sitte på venterommet lengre enn nødvendig. Gi beskjed i resepsjonen om at du har kommet. Egenandel kr 351 'tæppes' med kort, betales på Vipps eller faktureres på SMS fra Melin Collectors. Egenandel inngår i frikortordningen.  Det er obligatorisk å sprite hendene straks ved ankomst og før berøring av f.eks Diasend og lignende. Du kan bli bedt om å ta på munnbind (som du får av oss). Oppretthold minst 1 meter avstand til andre på venterom etc. Vannautomaten er stengt, og det er ikke tilgang til saft eller kjeks. Vi setter fram druesukkertabletter som er pakket enkeltvis. Pårørende har ikke adgang uten at det er avtalt på forhånd. 

Hvis du har spørsmål, kontakt oss på sykepleier@diabetessenter.no.   

MERK: Du skal altså ikke møte til time hos oss, eller komme innom av andre grunner, hvis du har symptomer på koronasmitte eller har vært i kontakt med mulig smittet person. Hvis du tror du er smittet skal du ringe din fastlege, eller legevakt på telefon 116 117. 

Alle våre kurs, grupper og samlinger til og med 30. juni er avlyst (unntatt MIKS i mai og juni). Mer informasjon for resten av året kommer.

For deg som har barn i barnehage eller skole som åpner igjen fra 20. og 27. april, og som trenger råd: https://www.diabetes.no/nyheter/nyheter-2020/diabetes-rad-om-skole-og-barnehage/

Vi følger de råd Folkehelseinstituttet og Helsedirektoratet gir, både for å forebygge smitte og karantene. Informasjonen finner du på disse linkene:

Folkehelseinstituttet: https://www.fhi.no/sv/smittsomme-sykdommer/corona/    

HelseNorge: https://helsenorge.no/sykdom/infeksjon-og-betennelse/sporsmal-og-svar-om-koronaviruset-og-sykdommen-covid-19

Råd til deg med diabetes finner du på denne linken: https://www.diabetes.no/nyheter/nyheter-2020/korona-smitte-og-vaksine/ og i tillegg kan du lese brev fra forbudslederen i Diabetesforbundet her

Information in different languages, follow these links: 

Generell informasjon om koronavirus på ulike språk

Informasjon om hjemmekarantene og hjemmeisolering på ulike språkDel denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn