Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Koronavirus - råd og informasjon

2. juli 2021Informasjon til deg som har time hos oss:

Alle konsultasjoner gjennomføres nå på vanlig måte med fremmøte, dersom du ikke har fått SMS med beskjed om fjernkonsultasjon på telefon/Join. De som ikke skal møte blir oppringt på ca tidspunktet for timen. De som skal møte må lese dette først: Viktig informasjon!

Ved fremmøte sprites hendene umiddelbart og før man tar på felles berøringspunkter. Munnbind er ikke nødvendig på venterommet hvis man kan holde 2 meters avstand, men er foreløpig påbudt inne i konsultasjonsrommet med behandler. Du må benytte et nytt, rent munnbind, som du kan få av oss. Dette gjelder inntil videre, selv om du er fullvaksinert. 

Egenandel for fjernkonsultasjon (telefon eller Join) har betalingslenke som sendes på SMS fra Convene Collection AS, hvis du ikke har frikort. Det utstedes automatisk en papirfaktura med fakturagebyr hvis betalingslenken ikke benyttes innen 24 timer. Du slipper med andre ord fakturagebyret dersom du betaler innen 24 timer. 

Hvis du har spørsmål, kontakt oss på sykepleier@diabetessenter.no.

Vi følger de råd Folkehelseinstituttet og Helsedirektoratet gir, både for å forebygge smitte, karantene og vaksinasjon. Informasjonen finner du på disse linkene:

Folkehelseinstituttet: https://www.fhi.no/sv/smittsomme-sykdommer/corona/    

HelseNorge: https://helsenorge.no/sykdom/infeksjon-og-betennelse/sporsmal-og-svar-om-koronaviruset-og-sykdommen-covid-19

Råd til deg med diabetes finner du på denne linken: https://www.diabetes.no/nyheter/nyheter-2020/korona-smitte-og-vaksine/ og i tillegg kan du lese brev fra forbudslederen i Diabetesforbundet her

Information in different languages, follow these links: 

Generell informasjon om koronavirus på ulike språk

Informasjon om hjemmekarantene og hjemmeisolering på ulike språkDel denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn